Falun Dafa Minghui.org

Jw_banner_bs

Moj san u vezi Fa-ispravljanja ljudskog sveta

(Minghui.org)

Nedavno sam u snu bio svedok Fa-ispravljanja ljudskog sveta. Video sam mnoge Dafa praktikante kako lebde u vazduhu dok sede u lotosu, emitujući zlatne zrake bleštave svetlosti. Ta svetlost je prodirala čak i u vrlo guste oblake, stvarajući veličanstven, sveti prizor.

U snu sam nervozno hodao napred-nazad po svojoj sobi, misleći: „Kada će na mene doći red da me Učitelj primi?“

Odjednom, ogromna pružena ruka promoli se kroz prozor. Momentalno sam znao da je to ruka Učitelja, pa sam se što brže popeo na nju. Nekoliko sekundi kasnije sam našao da i sam lebdim.

Pogledavši dole, nisam jasno mogao videti ljude i predmete. Međutim, osećao sam da postoji vodena masa između mene i jako puno ljudi koji pate.

Onda me je glas pozvao: „Fa-ispravljanje ljudskog sveta će sutra otpočeti. Svi učenici Dafe će blagovremeno biti obavešteni.“

Čuvši ove reči, moje srce je ispunila radost! Čim se javila misao: „Pitam se da li je bilo koji praktikant u mojoj oblasti imao slično iskustvo“, probudio sam se.

Kad sam ponovo razmislio o snu, sećam se da sam istovremeno bio uzbuđen i spokojan u času kad je Učitelj došao po mene. Osetio sam da ceo život živim samo za taj trenutak. Pomislio sam: „Ovo je ono gde pripadam. Konačno sam se vratio na svoje izvorno mesto!“

A u svom svakodnevnom životu, ipak sam bio fokusiran na to kako da pronađem ugodnu kuću za život i kako da putujem u strane zemlje. Ali posle ovog sna sam pomislio: „Te stvari kojima stremim su isprazne i nebitne. Najvažnije je da sledim Učitelja i vratim se istinskom domu!“

U tom času, sve ljudske misli i predstave postale su slabe i brzo su nestale. Um mi je bio ispunjen ispravnim mislima. Prosvetlio sam se u činjenicu da je glas koji je rekao da je Fa-ispravljanje ljudskog sveta odloženo, bio znak da i dalje treba da se kultivišem i spašavam druge.

Osetio sam potrebu da ovaj san podelim s drugima jer me je jako ohrabrio i promenio moj pogled na život.

Sve dok ne stigne Fa-ispravljanje, to je prilika koju treba iskoristiti za sopstvenu kultivaciju i spašavanje još više živih bića!